Cyclocross Bredene heeft zijn/haar album gedeeld.

Foto's deel 2/2 online 🙂 (fb kan blijkbaar de chronologische volgorde niet meer hanteren)
...

View on Facebook

Cyclocross Bredene heeft zijn/haar album gedeeld.

Foto's deel 1/2 online 🙂 (fb kan blijkbaar de chronologische volgorde niet meer hanteren)
...

View on Facebook

Cyclocross Bredene heeft 2 nieuwe foto's toegevoegd. ...

View on Facebook

Cyclocross Bredene is bij Mec Staf Versluys Bredene.

BELANGRIJK BERICHT

Mogen wij vragen om geen rugzakken of grote handtassen mee te brengen naar de Bingoal Cyclocross Bredene zodat we de veiligheid van de renners en de bezoekers kunnen garanderen. Tevens zullen er geen lockers voorzien zijn om deze achter te laten aan de ingang.

Wij danken u voor de medewerking!
...

Pearl Taylor, Constant Boghe and 4 others like this

View previous comments

Guy ToelenDus als ik het goed begrijp mag je niet binnen wanneer je een rugzak bij hebt. Ik kom met trein en tram naar de cross vanuit de limburg. Op de trein al met botten aan en zo weer terug naar huis. Een rugzak met normale schoenen en droge sokken is blijkbaar niet nodig.Ik vermoed dat jullie ze niet allemaal op een rijtje hebben. verder kan je op de website niets maar dan ook niet van info vinden hoe je het crossparcours kan bereiken, niet met openbaar vervoer niet met de wagen. Wat je er wel kan terug vinden en dan in geuren en kleuren alles over het VIP arrangement.Kwestie van het plebs op zn plaats te zetten, onze centen zijn welkom maar wij zelf hebben ze liever niet erbij. Goed bezig mannen.Jaag de toeschouwers maar weg, en spits je toe op de VIP's.Maar ja wat kan je anders verwachten, nadenken kost nu eenmaal te veel inspanning.Idem de parkinds, als je kijkt op hun kaartje staan de parkings van de VIP's en de bond, maar voor de normale toeschouwers, ho maar, die hebben we liever niet, enkel hun sollekes , maar de rest liever niet.

10 months ago
Avatar

Jean-Claude DeschagtZal dan maar thuis blijven, moeten we niet in badpak afkomen voor de veiligheid? Waar zijn we mee bezig zeg. 😧👎

10 months ago   ·  1

1 Reply

Avatar

Comment on Facebook

Vragen

Commercieel
Olivier Orlans
+32 498 86 14 02
olivier@eventor.eu

Sportief
Daniel maertens
+32 476 83 92 03
daniel_maertens@telenet.be

Contactinfo

Meeting- en Eventcentrum Staf Versluys
Kapelstraat 76
8450 Bredene
T: + 32 (0) 59 56 19 60

Bereikbaarheid

Met de wagen
U neemt de E40 Richting Kust, in Jabbeke volgt u de A10 richting Oostende. Bij het binnenrijden van Oostende draait u aan het Kennedy-rondpunt rechts mee richting Blankenberge-Knokke (N34). Aangekomen in Bredene slaat u bij de eerste lichten rechtsaf en daarna onmiddellijk de eerste straat links: Driftweg (die vrij snel overgaat in Kapelstraat).

Met de tram
Vanaf het station van Oostende neemt u de tram richting Knokke. De tramhalte Bredene Campings is het dichtstbij.

Verstuur een bericht

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht